ΕΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕ ΠΑΡΑKATΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣE ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ WEBSITE ΤΟΥ ΟΝΕ AΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Ο Flash Player που έχουμε στον One Radio Athens για να λειτουργήσει προυποθέτει να έχεις εγκατεστημένο στον Η/Υ σου μια έκδοση Adobe Flash Player. Mην ανησυχείς γιατί τα όλα τα σημερινά Laptop και Η/Υ έχουν εγκατεστημένη κάποια έκδοση άλλωστε γι αυτό μπορείς να παρακολουθείς και Videos στο Youtube. Παρ όλα αυτά εαν για κάποιο λόγο ο δικός σου Η/Υ ΔΕΝ έχει εγκατεστημένο τον Adobe Flash Player, παρακάτω είναι το link που θα μπεις και θα τον κάνεις εγκατάσταση.

http://get.adobe.com/flashplayer/
EKANA TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?


Στην περίπτωση που έκανες το παραπάνω βήμα, έκανες refresh τον browser σου αλλά εξακολουθείς και δεν μπορείς να μας ακούσεις ζωντανά τότε ίσως θα ήταν καλή ιδέα πατώντας στα παρακάτω link να κατεβάσεις το αρχείο που σου δίνουμε για να μας ακούσεις μέσω του Windows Media Player του υπολογιστή σου ή κάποιου άλλου Player που επιθυμείς εσύ. Το κακό είναι ότι δεν θα μπορείς να βλέπεις τους τίτλους των τραγουδιών που παίζουν και έπαιξαν πριν ούτε τα εξώφυλλα τους αλλά τουλάχιστον θα μας ακούς. Eαν θες να βλέπεις και τους τίτλους μπορείς όσο ακούς μέσω του Windows Media Player σου να αφήσεις και ένα tab στον browser σου ανοιχτό με την σελίδα μας και έτσι και θα ακούς και θα τα βλέπεις όλα κανονικά.

Για Windows Media Player / https://www.oneradioathens.com/players/oneradiolivestreaming.asx
Για Quick Time Player / https://www.oneradioathens.com/players/oneradiolivestreaming.qtl
Για Real Player / https://www.oneradioathens.com/players/oneradiolivestreaming.ram
Για Winamp Player / https://www.oneradioathens.com/players/oneradiolivestreaming.pls
ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?


Ενδέχεται κάποιες φορές κατα την διάρκεια που ακούς να γίνουν από κάποιες μικρές διακοπές στον ήχο έως να σταματήσει εντελώς. Όπως καταλαβαίνεις και εμείς όπως και εσύ έχουμε μια απλή σύνδεση Internet. Κάποιες φορές λοιπόν μπορεί η δική μας σύνδεση ή μπορεί η δική σου σύνδεση να είναι στα όρια της για κάποιο λόγο. Έτσι καθώς ζορίζεται ξεκινάνε και αυτές οι ενοχλητικές διακοπές. Όπως και να έχει λίγα λεπτά μετά από τις διακοπές ή την οριστική διακοπή του ήχου εαν κάνεις ένα Refresh στην σελίδα μας όλα θα παίζουν κανονικότατα. Εαν συνεχίσουν τότε καλό θα ήταν να κάνεις ένα Restart και το δικό σου Router γιατί προφανώς δεν βρίσκει από μόνο του τρόπο να ανεβάσει ξανά την γραμμή σου εκεί που πρέπει. Επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ είναι κατά την διάρκεια που ακούς τον One Radio Athens αλλά και οποιοδήποτε άλλο Web Radio να μην κατεβάζεις ταυτόχρονα κάτι άλλο (ταινία, παιχνίδια κλπ) μέσω Torrents. Τα Τοrrents πιάνουν μεγάλες ταχύτητες Download, εξαντλούν την γραμμή σου και δεν μένει ενεργό bandwith για να μπορεί να κάνει Stream και από έναν ραδιοφωνικό σταθμό την ίδια στιγμή.
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ LAPTOP ΚΑΙ Η/Υ.
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ LAPTOP ΚΑΙ Η/Υ.
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ LAPTOP ΚΑΙ Η/Υ.
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ LAPTOP ΚΑΙ Η/Υ.

© Copyright 2023. One Radio Athens. All Rights Reserved.  /  Designed & Published by CM - ONE Web Development.

© Copyright 2023. One Radio Athens. All Rights Reserved.  /  Designed & Published by CM - ONE Web Development.
Χρησιμοποιώντας το www.oneradioathens.com
συμφωνείτε με την χρήση των cookies.